Pinda­kaas­koekjes

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Doe de havermout in een keukenmachine en maal tot meel.

Meng de pindakaas, havermoutmeel, bakpoeder en het ei.

Draai balletjes van het deeg en leg op een bakplaat met bakpapier. Druk de balletjes plat tot een dikte van 1 cm.

Bak 12 á 15 minuten in de oven en laat afkoelen.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 30 g havermout
  • 150 g pindakaas 100%
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 ei

Koolhydraten 2,3 g
waarvan suikers 0,6 g
Vet 5 g
waarvan verzadigd 0,8 g
Eiwit 3,1 g
Vezels 0,9 g
Groenten 0 g
Kcal 69
Zout 0,07 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.