Mango-ijs

Bereiding

Meng de kwark en bevroren mango in de blender tot een glad mengsel. 

Zet het mengsel nog +/- een halfuur in de vriezer of totdat het de dikte van een sorbet heeft.

Serveer het ijs in mooie schaaltjes met wat stukjes fruit erbij.

Lees meer over ijsjes

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 150 g magere kwark 
  • 100 g mango, diepvries 

Koolhydraten 5,3 g
waarvan suikers 5,2 g
Vet 0,2 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 4,1 g
Vezels 0,4 g
Groente -
Kcal 42
Zout 0,04 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.