Turks brood met serranoham en pesto
  • recipe icon Lunch, Vlees
  • time icon Bereidingstijd: 15 minuten
  • people icon Aantal personen: 1

Bereiding

Bak het brood ca. 5-10 minuten in de oven op 180 °C.

Snijd open en bestrijk de onderste helft met de zuivelspread en de bovenste helft met de pesto.

Breng op smaak met peper en basilicum.

Beleg met de Serranoham.

Snijd de tomaat in plakjes en leg samen met een paar blaadjes rucola erop.

Bestrooi naar smaak met peper en vouw het broodje dicht. 
 
   

Ingrediënten

  • 50 g Turks brood (liefst bruin als je dit kan vinden)   
  • 15 g zuivelspread naturel, light    
  • 1 eetlepel pesto    
  • peper        
  • basilicum, vers    
  • 30 g Serranoham (2 plakjes)    
  • 1 tomaat    
  • 1 handvol rucola

Koolhydraten 28,7 g
waarvan suikers 4,4 g
Vet 14,3 g
waarvan verzadigd 3,9 g
Eiwit 16,6 g
Vezels 3,5 g
Groente 105 g
Kcal 315
Zout 2,66 g