Zalm-spinazierolletjes

Bereiding

Meng 2 eieren met 250 g ontdooide diepvriesspinazie en breng op smaak met peper.

Strijk het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.

Bestrooi met 200 g geraspte 30+ kaas en bak ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.

Laat het mengsel afkoelen en bestrijk het met 200 g light zuivelspread met kruiden.

Beleg met 100 g gerookte zalm.

Rol het geheel voorzichtig op, wikkel in aluminiumfolie en leg ca. 2 uur in de koelkast.

Snijd de rol in 12 stukjes.

.

Ingrediënten

  • 2 middelgrote eieren   
  • 250 g diepvriesspinazie, ontdooid   
  • 200 g geraspte kaas, 30+   
  • 200 g zuivelspread met kruiden, light   
  • 100 g zalm, gerookt  
  • peper  

Koolhydraten 1,2 g
waarvan suikers 1 g
Vet 7,7 g
waarvan verzadigd 4,1 g
Eiwit 10 g
Vezels 0,6 g
Groenten 20 g
Kcal 115
Zout 0,78 g