Zalm-spinazierolletjes

Ingrediënten
- 2 middelgrote eieren
- 250 g diepvriesspinazie, ontdooid
- 200 g geraspte kaas, 30+
- 200 g zuivelspread met kruiden, light
- 100 g zalm, gerookt
- peper
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 115 kcal
- Koolhydraten
- 1,2 g
- - waarvan suikers
- 1 g
- Vet
- 7,7 g
- - waarvan verzadigd
- 4,1 g
- Eiwit
- 10 g
- Vezels
- 0,6 g
- Groente
- 20 g
- Zout
- 0,78 g
Bereiding
Meng 2 eieren met 250 g ontdooide diepvriesspinazie en breng op smaak met peper.
Strijk het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrooi met 200 g geraspte 30+ kaas en bak ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Laat het mengsel afkoelen en bestrijk het met 200 g light zuivelspread met kruiden.
Beleg met 100 g gerookte zalm.
Rol het geheel voorzichtig op, wikkel in aluminiumfolie en leg ca. 2 uur in de koelkast.
Snijd de rol in 12 stukjes.
.
De Nationale Suiker Challenge gemist?
Wil je ook 7 dagen eten en drinken zonder toegevoegde suikers? Je kunt ook later meedoen. Dat scheelt gemiddeld 86 suikerklontjes per week! Schrijf je gratis in en krijg ook de smaak te pakken.
Wil je ook 7 dagen eten en drinken zonder toegevoegde suikers? Je kunt ook later meedoen. Dat scheelt gemiddeld 86 suikerklontjes per week! Schrijf je gratis in en krijg ook de smaak te pakken.
