Gemari­neerde kip met wok­groenten

Bereiding

Snijd de kipfilet in blokjes en marineer met amandelmelk en een portie gele curry. Zet dit 10 minuten in de koelkast.

Snijd de kastanje champignons, wortel en prei. Was de preiringen en laat goed uitlekken.

Verhit een beetje olijfolie in een wok en bak de gemarineerde kipfilet goudbruin.

Voeg vervolgens alle groenten toe en wok tot de groenten beetgaar zijn.

Tip: dit gerecht kan als koolhydraatarme maaltijd gegeten worden, maar is ook lekker met zilvervliesrijst.

Ingrediënten

  • 150 g kipfilet
  • 2 eetlepels amandelmelk
  • 1 blokje gele curry
  • 250 g kastanje champignons
  • 200 g wortel
  • 1 prei
  • 250 g sugar snaps
  • olijfolie

Koolhydraten 17,5 g
waarvan suikers 7,1 g
Vet 4,6 g
waarvan verzadigd 1,3 g
Eiwit 31,3 g
Vezels 10,5 g
Groente 400 g
Kcal 256
Zout 0,22 g