Gevulde snackpaprika's

Bereiding

Was de snackpaprika’s, halveer ze en verwijder de zaadlijsten.

Meng de geitenkaas met de ras el hanout door elkaar.

Vul de gehalveerde paprika’s met het geitenkaasmengsel.

Bestrooi met de amandelen en serveer.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 1 emmertje snackpaprika’s
  • 100 g geitenkaas, naturel
  • 1 theelepel ras el hanout
  • 30 g gehakte amandelen

Koolhydraten 0,8 g
waarvan suikers 0,7 g
Vet 1,7 g
waarvan verzadigd 0,6 g
Eiwit 1,1 g
Vezels 0,4 g
Groente 30 g
Kcal 24
Zout 0,05 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.