Gevulde snackpaprika's

Bereiding

Was de snackpaprika’s, halveer ze en verwijder de zaadlijsten.

Meng de geitenkaas met de ras el hanout door elkaar.

Vul de gehalveerde paprika’s met het geitenkaasmengsel.

Bestrooi met de amandelen en serveer.

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Ingrediënten

  • 1 emmertje snackpaprika’s
  • 100 g geitenkaas, naturel
  • 1 theelepel ras el hanout
  • 30 g gehakte amandelen

Koolhydraten 0,8 g
waarvan suikers 0,7 g
Vet 1,7 g
waarvan verzadigd 0,6 g
Eiwit 1,1 g
Vezels 0,4 g
Groente 30 g
Kcal 24
Zout 0,05 g

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!