Salade met garnalen en courgette
- Voorgerecht, Glutenvrij, Koolhydraatarm, Vis
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Aantal personen: 4
Bereiding
Spoel 400 g gepelde garnalen af en dep droog.
Was 2 kleine courgettes en snij in dunne plakjes.
Was 1 friszure appel (bv. Jonagold), snij in kwarten, verwijder het klokhuis en snij in blokjes.
Was 1 ijsbergsla, schud droog en scheur in stukjes.
Meng de courgette met appel, sla, garnalen en 4 eetlepels waterkers.
Was ½ bosje peterselie, schud droog en verwijder de steeltjes.
Pureer 250 g magere yoghurt met de peterselie.
Breng op smaak met 1 eetlepel citroensap, peper en 2 eetlepels balsamicoazijn en schep de dressing door de salade.
Laat de salade ca. 5 minuten marineren en serveer.