Gegrilde visfilet

Ingrediënten
- 560 g koolvis, rauw (4 à 140 g)
- 2 eetlepels kwark, naturel (0% vet)
- peper
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- 1 gele paprika
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 150 kcal
- Koolhydraten
- 4,1 g
- - waarvan suikers
- 3,5 g
- Vet
- 2,7 g
- - waarvan verzadigd
- 0,9 g
- Eiwit
- 26,6 g
- Vezels
- 1,5 g
- Groente
- 80 g
- Zout
- 0,25 g
Bereiding
Bestrijk 4 koolvisfilets (à 140 g) met steeds 2 eetlepels magere kwark en breng goed op smaak met peper en zout.
Snijd 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 tomaten en 1 paprika in plakjes en leg op de visfilets.
Verpak de visfilets steeds voorzichtig in aluminiumfolie en laat ca. 30 minuten op de barbecue gaar worden.
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
